Karmelizowana cebula na grillu
Karmelizowana cebula na grillu może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 155 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać bulionu wołowiny granulki, masło, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 13%. Spróbuj Serowe ziemniaki i cebula do grilla, Jak grillować ryby: Grillowany miecznik z winogronami i cebulą, oraz Karmelizowana Cebula dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu.
Umieść kliny cebuli na arkuszu folii aluminiowej o dużej wytrzymałości. Doprawić masłem, następnie posypać bulionem, solą czosnkową i pieprzem do smaku. Złóż folię aluminiową w paczkę, pozostawiając tylko mały otwór na górze, aby umożliwić ucieczkę pary.
Umieścić pakiet na rozgrzanym grillu i gotować, aż cebula zmiękną i gotowane do głębokiego, bogatego brązu, 45 minut do 1 godziny w zależności od temperatury grilla. Cebulę wymieszać po pierwszych 30 minutach lub w razie potrzeby, aby nie spalić.