Karmelizowana cebula i zupa Shiitake z grzankami z sera pleśniowego Gruyère

Karmelizowana cebula i zupa Shiitake z grzankami z sera pleśniowego Gruyère
Karmelizowana cebula i zupa Shiitake z grzankami z sera pleśniowego Gruyère mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 285 kalorii, 13g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 9,13 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz czapki z grzybami shiitake, ser gruyère, gałązki tymianku i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Karmelizowana cebula i zupa Shiitake z grzankami z sera pleśniowego Gruyère, W pracy: francuska zupa cebulowo-Koprowa z grzankami Gruyere, oraz Zupa z cebuli, pora i jarmużu z grzankami Gruyere dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować zupę, rozgrzej olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć 15 minut lub do prawie przetargu, często mieszając. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować do głębokiego złoty kolor (około 40 minut), mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Zwiększ ciepło do średniego.
4
Dodać grzyby do patelni; gotować 10 minut lub aż grzyby będą miękkie, często mieszając. Wymieszać z gałązkami czosnku i tymianku; gotować 2 minuty, często mieszając. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj wino do patelni; gotować 2 minuty lub aż większość płynu odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać buliony na patelnię; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 45 minut. Wymieszać z solą i pieprzem. Wyrzucić gałązki tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Aby przygotować grzanki, rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
8
Ułóż chleb w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Na każdą kromkę chleba nałożyć 1 łyżeczkę Gruyre i 1 łyżeczkę Gorgonzoli. Broil 2 minuty lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
9
Posypać posiekanym tymiankiem serem. Chochla o 1 Puchar zupy do każdej z 6 misek; top każdej porcji z 2 tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn