Karmelizowana cebula i rozmaryn Focaccia
Karmelizowana cebula i rozmaryn Focaccian jest bezmleczne przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 99 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka wody, cebula, ciasto pizza crust, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 43 minuty. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Focaccia z karmelizowaną cebulą, pomidorem i rozmarynem, Karmelizowana Cebula Focaccia, oraz Karmelizowana Cebula Focaccia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać cebulę i pieprz. Przykryć i gotować 10 minut lub aż cebula jest lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu. Odkryć i gotować 10 minut lub aż złoty kolor, często mieszając. Podczas gdy cebula gotuje, dodaj 1 do 2 łyżek wody, aby zapobiec przywieraniu cebuli do patelni.
Rozwałkuj ciasto na galaretkę i lekko spłaszcz. Wciśnij uchwyt drewnianej łyżki do ciasta, aby zrobić wgłębienia w odstępach 1 cala.
Skropić olejem, posypać rozmarynem i solą.
Piec w 375 przez 15 minut lub do lekko rumiane; top z cebulą, i piec dodatkowe 3 minut lub do złotego.
Chleb pokroić w prostokąty i podawać na ciepło.