Karmelizowana cebula i Gorgonzola Pizza

Karmelizowana cebula i Gorgonzola Pizza
Przepis karmelizowana cebula i Pizza Gorgonzola może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 50 minut. Ten przepis służy 20 i kosztuje 84 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, mozzarellę, skórki do pizzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karmelizowana cebula i Gorgonzola Pizza, Karmelizowana Cebula & Gorgonzola Pizza, oraz Karmelizowana Cebula-Gorgonzola Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić cebulę, oliwa z oliwek, i cukier na patelni na średnim ogniu i gotować, często mieszając, aż cebula zwiędną i brązowy, o 15 do 20 protokół. Zmniejszyć ogień, jeśli cebula są brązowieje zbyt szybko. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
3
Połowę sosu pomidorowego rozłóż na 1 skórkę. Wierzch z połową karmelizowanej cebuli i połową mozzarelli. Powtórz z drugą skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelizowana CebulaKarmelizowana Cebula
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
4
Piec ciasta, aż mozzarella jest rumiane i bulgotanie, o 10 do 15 protokół. Jak tylko ciasto wyjdzie z piekarnika, posypać gorgonzolą. Pokroić i podać.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn