Karmelizowana cebula i Gorgonzola Pizza

Karmelizowana cebula i Gorgonzola Pizza
Przepis karmelizowana cebula i Pizza Gorgonzola może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 50 minut. Ten przepis służy 20 i kosztuje 84 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, mozzarellę, skórki do pizzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karmelizowana cebula i Gorgonzola Pizza, Karmelizowana Cebula & Gorgonzola Pizza, oraz Karmelizowana Cebula-Gorgonzola Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić cebulę, oliwa z oliwek, i cukier na patelni na średnim ogniu i gotować, często mieszając, aż cebula zwiędną i brązowy, o 15 do 20 protokół. Zmniejszyć ogień, jeśli cebula są brązowieje zbyt szybko. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Połowę sosu pomidorowego rozłóż na 1 skórkę. Wierzch z połową karmelizowanej cebuli i połową mozzarelli. Powtórz z drugą skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelizowana CebulaKarmelizowana Cebula
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
4
Piec ciasta, aż mozzarella jest rumiane i bulgotanie, o 10 do 15 protokół. Jak tylko ciasto wyjdzie z piekarnika, posypać gorgonzolą. Pokroić i podać.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn