Karmelizowana cebula i chrzan puree ziemniaczane
Karmelizowana cebula i chrzan puree może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli, chrzanu, majonezu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chrzan Puree Ziemniaczane Z Karmelizowaną Cebulą, Puree Ziemniaczane Z Karmelizowaną Cebulą I Chrzanem, oraz Karmelizowana Cebula Puree Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić 1 łyżkę masła w średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i cukier; smażyć 10 minut lub aż karmelizowane.
Zdjąć z ognia; w razie potrzeby wymieszać z octem.
Umieść ziemniaki w rondlu i przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 15 minut lub do miękkości.
Odcedzić i zwrócić ziemniaki na patelnię.
Dodać 3 łyżki masła i mleka; zacieru do pożądanej konsystencji. Gotować 2 minuty lub do całkowitego ogrzania, stale mieszając.
Połącz musztardę Dijon i pozostałe składniki w małej misce, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Dodać mieszaninę musztardy Dijon i karmelizowaną mieszaninę cebuli do mieszaniny ziemniaków, mieszając, aby połączyć.