Karmelizowana cebula i chrzan

Karmelizowana cebula i chrzan
Karmelizowana cebula i chrzan zmiażdżone ziemniaki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 232 kalorie, 5G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 53 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz cebulę, masło, musztarda dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Podobne przepisy to Parmezan Balsamiczny Karmelizowana Cebula Ziemniaki, Karmelizowana cebula i chrzan puree ziemniaczane, oraz Chrzan Smażone Ziemniaki.

Instrukcje

1
Roztopić 3 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę i gotować przez 5 protokół. Zmniejszyć ogień do medium, i kontynuować gotowanie, często mieszając, aż cebula zmiękną i osiągnąć głęboki brązowy kolor, 15 do 25 minut. Wymieszać z octem i tymiankiem i gotować jeszcze 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
Podczas gotowania cebuli, umieść ziemniaki w kostkach w dużym garnku i przykryj osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki mogą być Przekłute łatwo widelcem, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Odcedzić ziemniaki w durszlaku i pozostawić na parę przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
5
Aby zakończyć danie, przenieść ziemniaki do miski, i użyć masher ziemniaków wymieszać z musztardą Dijon, chrzan, sól i popękany czarny pieprz, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęknięty Czarny PieprzPęknięty Czarny Pieprz
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Wymieszać w zmiękczonym maśle, karmelizowaną cebulę i pół na pół, aż cebula będzie równomiernie rozłożona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn