Karmelizowana cebula, Chard Szwajcarski i ser Fontina
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać karmelizowaną cebulę, szwajcarski Chard, i Fontina Cheese Stratan spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.43 za porcję. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 17g białka, oraz 6G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, chleb, substytut jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest solidne. Spróbuj Tacos Z Cebulą Karmelizowaną I Chardą Szwajcarską, Szwajcarska Chard i karmelizowana Lazania cebulowa, oraz Cebula, boczek i ser szwajcarski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj cebulę; gotować 12 minut lub aż rumiane, często mieszając.
Dodaj chard; gotować 5 minut lub aż chard więdną, często mieszając.
Wyjąć z ognia; wymieszać 1/4 łyżeczki soli. Super.
Połączyć pozostałe 1/4 łyżeczki soli, mleko, i następne 5 składników (przez chleb) w dużej misce; wrzucić dobrze do herbu.
Połowę mieszanki chleba umieścić w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytym natryskiem do gotowania. Top równomiernie z tofu, połowa mieszaniny chard, i 1/2 szklanki sera. Wierzch równomiernie z pozostałą mieszaniną chleba, pozostałą mieszaniną chard i pozostałą 1/2 szklanki sera. Przykryć folią pokrytą sprayem do gotowania. Przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc.
Wyjąć warstwy z lodówki; odstawić w temperaturze pokojowej 15 minut.
Piec warstwy, przykryte, w 350 przez 30 minut. Odkryć i piec dodatkowe 15 minut lub aż zestaw.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.