Karmazyn z anchois i tymiankiem

Karmazyn z anchois i tymiankiem
Karmazyn z anchois i tymiankiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 1252 kalorii, 248g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 27,1 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i podnieś liście z 3 gałązek tymianku, oliwy z oliwek, czosnku i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sherry można śledzić to danie główne z Babeczki Z Ciemnej Czekolady Fudge Merlot jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Spróbuj do pieczonej endywii z anchois i tymiankiem, Karmazyn Smażony, oraz Karmazyn dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej, nieprzywierającej patelni (używam tu patelni Woll fish) zalej odrobiną oliwy z oliwek i po ogrzaniu zacznij smażyć rybę. Nie potrzebują wiele, ale miej oko-niektóre filety mogą być grubsze niż inne-i usuń na kilka ciepłych talerzy, pokrytych folią, gdy są gotowane. Myślę, że najlepiej wyglądają z perłowo różową skórą na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2
Gdy wszystkie filety rybne są ugotowane, dodaj łyżkę oliwy z oliwek plus Drybling oleju sardeli na patelni i wymieszaj mielony czosnek i filety sardeli. Mieszaj drewnianą łyżką lub łopatką, a gdy olej się rozgrzeje, czosnek powinien zmiękczyć, a anchois wydają się topić w sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Filety RybneFilety Rybne
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać większość liści tymianku, następnie sherry. Po krótkiej minucie bulgotania, wymień drewnianą łyżkę w dłoni trzepaczką do drutu lub ręcznym mikserem lub elektryczną trzepaczką - jednym z moich ulubionych urządzeń-i, z upału, ubijaj masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Wlać tę ilość lepkiego sosu na 2 talerze ryby (jest to do aromatyzowania, nie pokrycia), a następnie posypać kilkoma pozostałymi liśćmi tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Podawać z sałatką z ciecierzycy i pomidorów. Wiem, że to brzmi jak dużo dla 8, ale lubię pracować nad tym, aby połowa obecnych miała drugie wsparcie. W każdym razie, uznałem to za dobrą zasadę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia70
Magazyn