Karkówka Z Grilla W Stylu Tajskim

Karkówka Z Grilla W Stylu Tajskim
Przepis w stylu tajskim Grillowana Karkówka wieprzowa jest gotowa w około 30 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1015 kalorii, 59G białka, oraz 72 g tłuszczu każdy. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz tamarynd, brązowy cukier, karkówka wieprzowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wieprzowinę można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Karkówka z grilla z makaronem z wermiszelem: Bun Thit Nuong, Lepka Azjatycka Karkówka Wieprzowa, oraz Wieprzowina Po Tajsku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce do mieszania, połączyć 1/4 szklanki sosu rybnego, sos sojowy, 3 łyżki brązowego cukru i sok z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Sos RybnySos Rybny
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
2
Włożyć karkówkę do nieaktywnego pojemnika, następnie wlać całą marynatę i wymieszać, aby równomiernie rozprowadzić. Przykryć, przechowywać w lodówce i pozostawić do marynowania co najmniej na noc i do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Pokrój tamaryndowca na kilka kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
TamaryndTamarynd
4
Umieścić kawałki w małej misce i dodać 1 szklankę wrzącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Niech namoczyć przez 20 minut, a następnie rozgnieść tamaryndowca palcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
TamaryndTamarynd
6
Wlać zacier i jego płyn do sitka umieszczonego nad pustą misą. Naciśnij palcami miąższ tamaryndowca, aż w sitku pozostaną tylko nasiona i włókno. Zawartość Sitka należy wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miąższ TamaryndowcaMiąższ Tamaryndowca
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodać pozostały sos rybny i cukier wraz z plasterkami chilis i wymieszać do połączenia. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
8
Wyjąć wieprzowinę z marynaty i osuszyć papierowym ręcznikiem. Grilluj kawałki wieprzowiny na pośrednim ogniu w zadaszonym grillu, aż mięso będzie miękkie, a powierzchnia zwęglona, około 45 minut. Alternatywnie, umieścić wieprzowinę na wyłożonej folią blasze do pieczenia, przykryć folią i piec w podgrzewanym piekarniku 177° do miękkości i zwęglone, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Odstawić na 20 minut, następnie pokroić i podawać z sosem tamaryndowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
TamaryndTamarynd
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn