Karkówka Z Grilla W Stylu Tajskim

Karkówka Z Grilla W Stylu Tajskim
Przepis w stylu tajskim Grillowana Karkówka wieprzowa jest gotowa w około 30 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1015 kalorii, 59G białka, oraz 72 g tłuszczu każdy. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz tamarynd, brązowy cukier, karkówka wieprzowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wieprzowinę można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Karkówka z grilla z makaronem z wermiszelem: Bun Thit Nuong, Lepka Azjatycka Karkówka Wieprzowa, oraz Wieprzowina Po Tajsku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce do mieszania, połączyć 1/4 szklanki sosu rybnego, sos sojowy, 3 łyżki brązowego cukru i sok z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Sos RybnySos Rybny
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2
Włożyć karkówkę do nieaktywnego pojemnika, następnie wlać całą marynatę i wymieszać, aby równomiernie rozprowadzić. Przykryć, przechowywać w lodówce i pozostawić do marynowania co najmniej na noc i do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
3
Pokrój tamaryndowca na kilka kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
TamaryndTamarynd
4
Umieścić kawałki w małej misce i dodać 1 szklankę wrzącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Niech namoczyć przez 20 minut, a następnie rozgnieść tamaryndowca palcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
TamaryndTamarynd
6
Wlać zacier i jego płyn do sitka umieszczonego nad pustą misą. Naciśnij palcami miąższ tamaryndowca, aż w sitku pozostaną tylko nasiona i włókno. Zawartość Sitka należy wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miąższ TamaryndowcaMiąższ Tamaryndowca
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Dodać pozostały sos rybny i cukier wraz z plasterkami chilis i wymieszać do połączenia. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
8
Wyjąć wieprzowinę z marynaty i osuszyć papierowym ręcznikiem. Grilluj kawałki wieprzowiny na pośrednim ogniu w zadaszonym grillu, aż mięso będzie miękkie, a powierzchnia zwęglona, około 45 minut. Alternatywnie, umieścić wieprzowinę na wyłożonej folią blasze do pieczenia, przykryć folią i piec w podgrzewanym piekarniku 177° do miękkości i zwęglone, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Odstawić na 20 minut, następnie pokroić i podawać z sosem tamaryndowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
TamaryndTamarynd
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn