Karkówka Z Grilla W Stylu Tajskim

Karkówka Z Grilla W Stylu Tajskim
Przepis w stylu tajskim Grillowana Karkówka wieprzowa jest gotowa w około 30 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1015 kalorii, 59G białka, oraz 72 g tłuszczu każdy. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz tamarynd, brązowy cukier, karkówka wieprzowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wieprzowinę można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Karkówka z grilla z makaronem z wermiszelem: Bun Thit Nuong, Lepka Azjatycka Karkówka Wieprzowa, oraz Wieprzowina Po Tajsku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce do mieszania, połączyć 1/4 szklanki sosu rybnego, sos sojowy, 3 łyżki brązowego cukru i sok z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
Sos RybnySos Rybny
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
2
Włożyć karkówkę do nieaktywnego pojemnika, następnie wlać całą marynatę i wymieszać, aby równomiernie rozprowadzić. Przykryć, przechowywać w lodówce i pozostawić do marynowania co najmniej na noc i do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Pokrój tamaryndowca na kilka kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
TamaryndTamarynd
4
Umieścić kawałki w małej misce i dodać 1 szklankę wrzącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Niech namoczyć przez 20 minut, a następnie rozgnieść tamaryndowca palcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
TamaryndTamarynd
6
Wlać zacier i jego płyn do sitka umieszczonego nad pustą misą. Naciśnij palcami miąższ tamaryndowca, aż w sitku pozostaną tylko nasiona i włókno. Zawartość Sitka należy wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miąższ TamaryndowcaMiąższ Tamaryndowca
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
7
Dodać pozostały sos rybny i cukier wraz z plasterkami chilis i wymieszać do połączenia. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
8
Wyjąć wieprzowinę z marynaty i osuszyć papierowym ręcznikiem. Grilluj kawałki wieprzowiny na pośrednim ogniu w zadaszonym grillu, aż mięso będzie miękkie, a powierzchnia zwęglona, około 45 minut. Alternatywnie, umieścić wieprzowinę na wyłożonej folią blasze do pieczenia, przykryć folią i piec w podgrzewanym piekarniku 177° do miękkości i zwęglone, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
9
Odstawić na 20 minut, następnie pokroić i podawać z sosem tamaryndowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
TamaryndTamarynd
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn