Karkówka Z Grilla W Stylu Tajskim

Karkówka Z Grilla W Stylu Tajskim
Przepis w stylu tajskim Grillowana Karkówka wieprzowa jest gotowa w około 30 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1015 kalorii, 59G białka, oraz 72 g tłuszczu każdy. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz tamarynd, brązowy cukier, karkówka wieprzowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wieprzowinę można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Karkówka z grilla z makaronem z wermiszelem: Bun Thit Nuong, Lepka Azjatycka Karkówka Wieprzowa, oraz Wieprzowina Po Tajsku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce do mieszania, połączyć 1/4 szklanki sosu rybnego, sos sojowy, 3 łyżki brązowego cukru i sok z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Sos RybnySos Rybny
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
2
Włożyć karkówkę do nieaktywnego pojemnika, następnie wlać całą marynatę i wymieszać, aby równomiernie rozprowadzić. Przykryć, przechowywać w lodówce i pozostawić do marynowania co najmniej na noc i do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Pokrój tamaryndowca na kilka kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
TamaryndTamarynd
4
Umieścić kawałki w małej misce i dodać 1 szklankę wrzącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Niech namoczyć przez 20 minut, a następnie rozgnieść tamaryndowca palcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
TamaryndTamarynd
6
Wlać zacier i jego płyn do sitka umieszczonego nad pustą misą. Naciśnij palcami miąższ tamaryndowca, aż w sitku pozostaną tylko nasiona i włókno. Zawartość Sitka należy wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miąższ TamaryndowcaMiąższ Tamaryndowca
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Dodać pozostały sos rybny i cukier wraz z plasterkami chilis i wymieszać do połączenia. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
8
Wyjąć wieprzowinę z marynaty i osuszyć papierowym ręcznikiem. Grilluj kawałki wieprzowiny na pośrednim ogniu w zadaszonym grillu, aż mięso będzie miękkie, a powierzchnia zwęglona, około 45 minut. Alternatywnie, umieścić wieprzowinę na wyłożonej folią blasze do pieczenia, przykryć folią i piec w podgrzewanym piekarniku 177° do miękkości i zwęglone, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Odstawić na 20 minut, następnie pokroić i podawać z sosem tamaryndowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
TamaryndTamarynd
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn