Karczochy z cebulą, octem balsamicznym i parmezanem

Karczochy z cebulą, octem balsamicznym i parmezanem
Karczochy z cebulą, octem balsamicznym i parmezanem to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.32 za porcję. Jedna porcja zawiera 311 kalorii, 12g białka, oraz 24g tłuszczu. Mieszanka karczochów, ocet balsamiczny, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczony stek z czerwonej papryki i cebuli z octem balsamicznym, Rabarbar I Cebula Confit Z Truskawkowym Octem Balsamicznym, oraz Kotlety z octem balsamicznym, tymiankiem i parmezanem puree ziemniaczane.

Instrukcje

1
Doprowadzić średni rondel osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj karczochy i gotować, aż jędrne-miękkie, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
3
Dobrze spuścić. Cebulę drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
4
Rozgrzać oliwę z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu. Wymieszać karczochy, a następnie cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Posypać oregano. Gotować karczochy aż lekko rumiane i cebula ładnie rumiane, mieszając często jak Brązy cebulowe, 5 do 7 protokół. Zmniejszyć ogień w dowolnym momencie, jeśli cebula zaczyna brązowieć zbyt szybko.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
CebulaCebula
6
Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i dodaj ocet balsamiczny i 1 łyżkę wody. Zeskrobać rumiane dno patelni, gdy ciecz odparuje, mieszając, 1 do 2 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
Sól I PieprzSól I Pieprz
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Podawać na gorąco, posypane parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
8
Odmiana karczochów z cebulą, octem balsamicznym i parmezanem
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczochy SercaKarczochy Serca
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
ParmezanParmezan
CebulaCebula
9
Karczochy podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej jako antipasto. Ubierz je z odrobiną oliwy z oliwek i doprawić nieco bardziej oregano i octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
OcetOcet
10
Dressing karczochy serca z cebulą, octem balsamicznym i parmezanem do góry
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczochy SercaKarczochy Serca
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
ParmezanParmezan
CebulaCebula
11
Pomiń starty parmezan i z obieraczką do warzyw ogolić paski parmezanu z klina bezpośrednio na wierzchu karczochów.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
WarzywaWarzywa
ParmezanParmezan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
12
artykuł var
13
Typ_27_data = {};
14
artykuł
15
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn