Karczochy w estragonie-kmIn winegret

Karczochy w estragonie-kmIn winegret
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj karczochów w winegret z estragonem i kminkiem. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis służy 6 i kosztuje 94 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, ziarna pieprzu, nasiona kminku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest solidne. Podobne przepisy to Karczochy gotowane na parze z winegretem Estragonowo-musztardowym, Karczochy z masłem estragonowym, oraz Karczochy W Plastrach Z Estragonem.

Instrukcje

1
Wlać około 3 ćwiartek wody do 6-do 8-ćwiartkowej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj 3 łyżki octu, 1 łyżeczkę oliwy z oliwek, kminek i ziarna pieprzu. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
3
Tymczasem, odciąć i wyrzucić o 1 cal z wierzchołków karczochów. Zdjąć i wyrzucić małe zewnętrzne liście z podstaw karczochów. Nożyczkami odetnij i wyrzuć Pozostałe cierniste końcówki z zewnętrznych liści. Przyciąć i odrzucić przebarwione końce łodygi i skórki łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
4
Karczochy przeciąć na pół wzdłuż i dobrze spłukać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
5
Dodać karczochy do wrzącej wody. Powrót do wrzenia, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż karczoch DNA są miękkie po przekłuciu widelcem, 14 do 18 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochyKarczochy
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
6
Łyżką szczelinową podnieś karczochy z patelni i ustaw na obramowanym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Płyn do gotowania wlać przez sitko do głębokiej miski. Rezerwa mieszanki przypraw; wyrzucić wszystko, ale 1 1/3 szklanki płynu do gotowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Dodaj mieszankę przypraw, 1/3 szklanki octu, 2 łyżki oliwy z oliwek, cebula, estragon, musztarda i czosnek do gotowania płynu w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
W razie potrzeby zgarnij i wyrzuć rozmyte centra karczocha.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
10
Dodaj karczochy do miski; wymieszać dobrze płaszcz, i dodać sól do smaku. Obracać od czasu do czasu przez co najmniej 30 minut, lub przykryć i schłodzić do 1 dnia, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn