Karczochy Nadziewane Krabem

Karczochy Nadziewane Krabem
Karczochy Nadziewane krabami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Za $4.45 za porcję, ten przepis okładki 27% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 25g białka, 6G tłuszczu i w sumie 261 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 10 minut. Jeśli masz pod ręką cebulę, mięso kraba, majonez i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz pescatarian dieta. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 67%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Karczochy nadziewane Krabem, Karczochy Nadziewane Krabem, oraz Karczochy dla dzieci Nadziewane sałatką z kraba.

Instrukcje

1
Za pomocą ostrego noża wypoziomuj spód każdego karczocha i wytnij 3/4 cala. od góry. Za pomocą nożyczek kuchennych odetnij końcówki zewnętrznych liści; posmaruj krawędzie 2 łyżkami soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Postaw karczochy w holenderskim piekarniku; dodaj 2 cale. wody. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 25-30 minut lub do momentu, gdy liście w pobliżu środka prawie łatwo się wyciągną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Odwróć karczochy do odsączenia. Łyżką ostrożnie zeskrob rozmytą środkową część karczochów i wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
4
W dużej misce wymieszaj kraba, ser, bułkę tartą, majonez, zieloną paprykę, cebulę, sól i pozostały sok z cytryny. Delikatnie rozłóż liście karczocha; napełnij farszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
KrabKrab
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Miejsce w bezbramkowej 8. kwadratowe naczynie do pieczenia; dodaj 1/2 cala. ciepłej wody. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do podgrzania i pozostaw w pobliżu zewnętrznej krawędzi łatwo wyciągnij.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn