Karczochy i szpinak Au Gratin

Karczochy i szpinak Au Gratin
Karczochy i szpinak Au Gratin może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 101 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ser szwajcarski, nasiona kolendry, bazylia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Karczochy Au Gratin, Skinny Dip szpinakowy z karczochami, oraz Sałatka szpinakowa z jabłkami i karczochami.

Instrukcje

1
Świeże karczochy opłukać i odsączyć. Przyciąć liście tuż nad dnem karczocha. Wyrzucić liście lub zapisać gotować oddzielnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochyKarczochy
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
2
W 3-do 4-Quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić 1 1/2 quarts wody, tymianek, kolendra, bazylia, i pieprz do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać świeże karczochy DNA, przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, aż DNA są miękkie po przekłuciu, o 30 protokół. (Lub dodać mrożone karczochy serca i gotować na wolnym ogniu, aż rozmrożone i doprawione, o 10 protokół.)
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochyKarczochy
4
Osuszyć karczochy. Przyciąć grube włókna z dna karczocha, zerwać pozostałe liście, i miarka się i wyrzucić rozmyte centra.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochyKarczochy
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
5
Umieść karczochy w płytkiej 8-lub 9-calowy szeroki zapiekanka; włączyć DNA cup side up. Karczochy przykryć nadzieniem szpinakowym i posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
6
Piec w piekarniku 350, aż ser lekko rumiany, o 35 minut (45 minut, jeśli schłodzone).
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn