Karczochy Gotowane Na Parze Z Salsą Verde

Karczochy Gotowane Na Parze Z Salsą Verde
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać gotowane na parze karczochy z Salsa Verde spróbować. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 350 kalorii, 6G białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pieprz, liście pietruszki, kapary i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 50 minut. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Karczochy Gotowane Na Parze Z Salsą Verde, Karczochy Gotowane Na Parze Z Salsą Estragon Verde, oraz Karczochy gotowane na parze z selerem Salsa Verde dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać małą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać nasiona kopru włoskiego i tosty, aż aromatyczne i zaczynają ciemnieć, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
3
Przenieś nasiona do procesora.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
4
Dodaj pietruszkę, kapary, szalotkę, czosnek, estragon, sardelę i zmiażdżony czerwony pieprz do procesora. Puree, aż Gruba pasta tworzy, skrobanie w dół boki od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
5
Przenieść do średniej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Ubij w oleju, śmietanie i occie. Doprawić solą i pieprzem. Czy z wyprzedzeniem Salsa verde może być wykonane 2 godziny wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
7
Odstawić w temperaturze pokojowej.
8
Położyć 1 karczoch na boku i odciąć górną trzecią część; odciąć łodygę u podstawy karczocha. Za pomocą nożyczek odetnij górny 1/2 cala od każdego pozostałego liścia. Przetrzyj wszystkie wycięte powierzchnie cytryną, lekko ściskając, aby uwolnić sok. Powtórz z pozostałymi karczochami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
9
Umieść stojak na dnie dużego garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby dotknąć stojaka. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
11
Umieść karczochy na stojaku w doniczce. Zmniejsz ciepło do medium, przykryj, i paruj karczochy do miękkości, dodając więcej wody w razie potrzeby, o 30 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
12
Przenieść 1 karczoch do każdej z 4 płyt. Fajne 10 minut. Salsa verde podzielić na 4 małe miseczki i podawać obok karczochów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn