Karczochy Gotowane Na Parze Z Salsą Verde

Karczochy Gotowane Na Parze Z Salsą Verde
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać gotowane na parze karczochy z Salsa Verde spróbować. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 350 kalorii, 6G białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pieprz, liście pietruszki, kapary i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 50 minut. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Karczochy Gotowane Na Parze Z Salsą Verde, Karczochy Gotowane Na Parze Z Salsą Estragon Verde, oraz Karczochy gotowane na parze z selerem Salsa Verde dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać małą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Dodać nasiona kopru włoskiego i tosty, aż aromatyczne i zaczynają ciemnieć, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
3
Przenieś nasiona do procesora.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
4
Dodaj pietruszkę, kapary, szalotkę, czosnek, estragon, sardelę i zmiażdżony czerwony pieprz do procesora. Puree, aż Gruba pasta tworzy, skrobanie w dół boki od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5
Przenieść do średniej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Ubij w oleju, śmietanie i occie. Doprawić solą i pieprzem. Czy z wyprzedzeniem Salsa verde może być wykonane 2 godziny wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Odstawić w temperaturze pokojowej.
8
Położyć 1 karczoch na boku i odciąć górną trzecią część; odciąć łodygę u podstawy karczocha. Za pomocą nożyczek odetnij górny 1/2 cala od każdego pozostałego liścia. Przetrzyj wszystkie wycięte powierzchnie cytryną, lekko ściskając, aby uwolnić sok. Powtórz z pozostałymi karczochami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
9
Umieść stojak na dnie dużego garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
10
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby dotknąć stojaka. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
11
Umieść karczochy na stojaku w doniczce. Zmniejsz ciepło do medium, przykryj, i paruj karczochy do miękkości, dodając więcej wody w razie potrzeby, o 30 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
12
Przenieść 1 karczoch do każdej z 4 płyt. Fajne 10 minut. Salsa verde podzielić na 4 małe miseczki i podawać obok karczochów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn