Karczochy Faszerowane Serem
Karczochy nadziewane serem może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 282 kalorie, 14g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz karczochy, częściowo odtłuszczony ser mozzarella o niskiej wilgotności, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Nadziewane Karczochy Z Kaparami I Serem Pecorino, Piersi z kurczaka nadziewane karczochami, cytryną i kozim serem, oraz Piersi z kurczaka faszerowane karczochami cytryna i kozi ser dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim 1 cal od dołu i 1/4 cala od góry każdego karczocha. Użyj nożyc kuchennych do cięcia cierni z końcówek liści; wyrzuć końcówki. Przynieś 1 galę. woda do zagotowania w garnku.
Dodać karczochy i sól; gotować 30 min. albo do przetargu.
Karczochy drenowane, łodyga-kończy się; pocięte na pół wzdłuż. Użyj czubka łyżeczki, aby usunąć dławik z każdej połowy karczocha.
Delikatnie odciągnąć liście od podstawy każdej połowy karczocha.
Posyp ser między liśćmi; naciśnij razem, aby zamknąć nadzienie. Karczochy Dip, 1 na raz, w jajach, a następnie zwijać w okruchy krakersa, aż równomiernie pokryte.
Podgrzać połowę oleju w dużej patelni.
Dodać 4 połówki karczocha; gotować od 3 do 5 min. lub aż do złotego brązu, zmieniając się w brązowe ze wszystkich stron.
Drenaż. Powtórzyć z pozostałym olejem i karczochami.