Karczochy duszone z fasolką szparagową i boczkiem

Karczochy duszone z fasolką szparagową i boczkiem
Jeśli 2,43 zł za porcję spada w budżecie, karczochy gotowane na wolnym ogniu z fasolką szparagową i boczkiem może być niesamowite jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 343 kalorie, 5G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odebrać karczochy serca, boczek, liść laurowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karczochy i fasola szparagowa, Fasolka szparagowa z boczkiem, oraz Fasolka szparagowa z boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
2
Dodać boczek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż tłuszcz jest renderowany, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
3
Dodać cebulę, marchew i czosnek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa są lekko zmiękczone, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodać wodę, wino, sok z cytryny, liście tymianku i liść laurowy, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż cebula i marchew będą miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodać fasolkę szparagową i karczochy, przykryć i gotować do miękkości, o 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Dodać natkę pietruszki i przenieść do misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
7
Podawać z mżawką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn