Karczochy cytrynowe i jajka
Cytrynowe karczochy i jajka może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis danie side. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 99 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz karczochy, mielony pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Karczochy Z Jajecznicą, Pieczone jajka z karczochami i parmezanem, oraz Jajka gotowane na miękko i karczochy w bulionie.
Instrukcje
Przyciąć łodygi karczocha, odciąć liście i usunąć włóknistą część w środku karczocha, pozostawiając serce. Pokrój serca.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać plastry karczocha i czosnek, aż czosnek po prostu zaczyna się złoty, o 5 protokół. Wymieszaj sok z cytryny, miętę, sól i czarny pieprz; nadal gotować, aż plastry karczocha będą miękkie. Łyżka trochę wody do patelni, jeśli soki odparować.
Wlać ubite jajko na patelnię i scramble delikatnie, aż jajko jest ustawione i nie płynny, 2 lub 3 protokół; podawać natychmiast.