Karczochy & herby SOS oliwkowy

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na sos, więc dać karczochy & herby SOS oliwkowy spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynę, pomidor, miętę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Schab jagnięcy z karczochami i czerwonym winem-SOS Oliwkowy Kalamatan, Kurczak Herby Musztardowy Z Oliwą Z Oliwek, oraz Karczochy duszone w cytrynie i oliwie z oliwek.
Instrukcje
Doprowadzić jedną lub dwie duże Patelnie osolonej wody do wrzenia z połówkami cytryny.
Odetnij łodygę od każdego karczocha i wyrzuć. Gotuj karczochy przez 40-45 minut, aż podstawa poczuje się miękka, gdy włoży się końcówkę noża.
Wymieszać sok z cytryny, oliwę, oliwki, pomidory i zioła. Doprawić solą i pieprzem.
Aby jeść, zdejmij liście, zanurz dolny koniec w sosie i wyrzuć końcówki liści. Kiedy dojdziesz do środka, zeskrobuj włochate duszenie i zjedz karczochowe serce.