Karczochy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj przekąsek z karczocha. Ten przepis służy 1. Na $7.8 za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 87g białka, 124g tłuszczu, oraz w sumie 1701 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, pieprz i oregano, ostry sos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Karczochy, Karczochy, oraz Elf Nibbles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 i umieścić 10-in. żeliwna patelnia * do piekarnika do ogrzania.
Marynatę odcedzić z 1 słoika karczochów na patelnię.
Odcedzić Pozostałe karczochy; rezerwy marynaty do innych zastosowań. Posiekaj wszystkie karczochy.
Marynatę rozgrzać na patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek i gotować, mieszając, aż cebula będzie miękka, o 5 protokół.
Jajka ubić w misce do wymieszania. Wymieszaj z bułką tartą, pieprzem, oregano i ostrym sosem. Wymieszaj ser, pietruszkę, karczochy i mieszankę cebuli.
Wyjąć patelnię z piekarnika. Chroniąc dłonie, wytrzyj je szybko olejowanym ręcznikiem papierowym.
Wlać budyń i piec, odsłonięty, aż krem czuje się zestaw, gdy lekko dotknięty, o 30 protokół.
Odstawić na co najmniej 15 minut przed cięciem na 1-in. kwadraty.
* Używaj karczochów w tłustej marynacie; lubimy markę Cara Mia. Korzystanie z patelni (nasza aktualizacja na oryginalnej patelni do pieczenia) daje przekąski złotą skórkę.
Make ahead: do 1 dnia, schłodzone. Podgrzać, odsłonić, 12 minut przy 325.