Karczoch z natką pietruszki-Gremolata cytrynowa
Karczoch Bisque z natką pietruszki-cytryna Gremolata może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz natkę pietruszki-gremolatę cytrynową, masło, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Karczochy serca w sosie cytrynowo-pietruszkowym, Karczochy serca w sosie cytrynowo-Pietruszkowym, oraz Serduszka z karczocha w sosie Pietruszkowo-cytrynowym.
Instrukcje
W 4-do 5-quart patelni na średnim ogniu, roztopić masło.
Dodaj cebulę i mieszać często aż złoty, 7 do 10 protokół.
Dodać mąkę i wymieszać, aby pokryć cebulę.
Dodaj bulion, karczochy serca, i estragon; mieszać, aż mieszanina zagotuje i zgęstnieje, 15 do 20 protokół.
W blenderze, trzymając pokrywkę ręcznikiem, mieszaj mieszaninę partiami, aż będzie gładka; wlej do dużej miski.
Powrót zupy na patelnię i mieszać na małym ogniu, aż gorące. Chochle do misek i udekorować łyżkami bitej śmietany i Gremolaty Pietruszkowo-cytrynowej.
Dodać sól i pieprz do smaku.