Karczoch serce i posiekane oliwkowe Crostini
Karczoch serce i posiekane oliwkowe Crostini może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 9g białka, oraz 5G tłuszczu. 16 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka oliwek, pomidor roma, chleb na zakwasie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 64%. Spróbuj Karczoch I Oliwkowe Crostini, Karczochowo-oliwkowe Crostini, oraz Karczoch jerozolimski i Karczoch sercowy Linguine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Ułóż kromki chleba w jednej warstwie na blasze do pieczenia i umyj blaty z 3 łyżkami oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż chrupiące, 8 do 10 protokół.
Połączyć karczoch serca, oliwki, pomidor, cebula, 1 łyżka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, i 1/4 szklanki parmezanu razem w misce.
Łyżka mieszanki karczoch na tosty chleb kromki.
Posypać pozostałą 1/4 szklanki parmezanu.
Powrót kromki chleba do piekarnika; piec, aż mieszanina karczoch jest ogrzewany przez i parmezan topi się, 3 do 5 minut.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 85 dolarów za butelkę.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.