Karczoch-Rosemary Bruschetta
Karczoch-Rosemary Bruschetta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu. Mieszanka chleba, marynowane karczochy serca, parmezan, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 2 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karczoch Bruschetta, Karczoch Bruschetta, oraz Karczoch Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 375º.
Ułożyć chleb, pokroić boki w górę,na nieutwardzonej blasze.
Wymieszać 1/2 szklanki sera mozzarella, parmezan, rozmaryn, majonez i karczochy; rozłożyć na chlebie.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera mozzarella.
Piec 15 do 20 minut lub do rozpuszczenia sera.