Karczoch-Rosemary Bruschetta

Karczoch-Rosemary Bruschetta
Karczoch-Rosemary Bruschetta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu. Mieszanka chleba, marynowane karczochy serca, parmezan, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 2 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karczoch Bruschetta, Karczoch Bruschetta, oraz Karczoch Bruschetta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 375º.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Ułożyć chleb, pokroić boki w górę,na nieutwardzonej blasze.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Piec 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Wymieszać 1/2 szklanki sera mozzarella, parmezan, rozmaryn, majonez i karczochy; rozłożyć na chlebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
5
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
6
Piec 15 do 20 minut lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn