Karczoch Krab Paella
Karczoch Krab Paellan jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 449 kalorii. Na 3,16 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz perłowy ryż, czosnek, odtłuszczony bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest solidne. Spróbuj Paella z karczocha i fasoli, Paella Fire Pit z portugalską kiełbasą, Krabem i Escargot, oraz Hot Artichoke and Crab Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
W żaroodpornej patelni o szerokości 14 cali, 2-3 cale (lub patelni 5-6 quart) na średnim ogniu, często mieszaj olej i ryż, aż ryż będzie nieprzejrzysty, około 5 minut.
Dodaj cebulę, paprykę i czosnek; często mieszać, aż cebula kuleje, 5 do 8 minut.
Dodaj wino, bulion i karczochy z marynatą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu.
Przykryć szczelnie pokrywką lub folią i piec w piekarniku 350, aż płyn zostanie wchłonięty, 20 do 30 minut.
Natkę pietruszki wymieszać. Ułóż kraba i oliwki na risotto. Doprawić do smaku pieprzem.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.