Karczoch i suszone na słońcu pomidory Bruschetta
Karczoch i suszone na słońcu pomidory Bruschetta może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 112 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 36. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz zapakowane w oliwę suszone pomidory, oliwę z oliwek, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe, oraz Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brush bagietki plastry z olejem.
Ułożyć chleb na blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 400° przez 6-8 minut lub do lekko rumiane.
Umieść karczochy, pomidory, czosnek, oregano, bazylia, i ½ szklanki sera w robocie kuchennym; przykryć i proces, aż grubo posiekane.
Na każdą kromkę chleba rozprowadzić 1 czubatą łyżkę, posypać pozostałym serem.
Piec w temperaturze 400° przez 5-10 minut lub aż top będzie bąbelkowy.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 57 dolarów za butelkę.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień. Mocny i bogaty w pikantne i balsamiczne nuty, a następnie aromaty owoców czerwonych jagód. Delikatne, eleganckie taniny zachwycają podniebienie zapowiadając przyjemny i długi posmak.