Karczoch i groch Sauté
Karczoch i groch Sauté może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,13 zł za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka rozdartej mięty, sól koszerna, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Karczoch Kurczak Saute, Karczoch, Kurka i Cipollini Sauté, oraz Stek Z Karczochem I Papryką Wiśniową Sauté dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodaj karczochy; smażyć 4 minuty, mieszając od czasu do czasu.
Usuń karczochy z patelni. Roztopić masło na patelni.
Dodaj szalotki; smażyć 3 minuty lub aż szalotki są miękkie i masło po prostu zaczyna brązowieć, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać karczochy, groch, sól, i pieprz; smażyć 30 sekund lub do dokładnie ogrzanego.
Zdjąć z ognia i posypać ziołami.
Podawać z cytrynowymi klinami.