Karczoch Gratinata wymaga z grubsza 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 364 kalorie, 6G białka, oraz 29g tłuszczu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś liście pietruszki, pieprz, płatki pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 103 smakoszy i kucharzy. Wiele osób naprawdę lubi tę przystawkę. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co nie jest tak doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Karczoch Gratinata, Szparagowa Gratinata, oraz Brokuł-Pecorino Gratinata.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Rozgrzać oliwę z oliwek na ciężkiej patelni dolnej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
5
Dodać karczochy serca, pietruszka, sól, pieprz, i płatki czerwonej papryki i gotować, aż karczochy serca zaczynają brązowy na brzegach, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Karczochy Serca
Pietruszka-nać
Pieprz
Sól
6
Dodaj bulion z kurczaka i wino i gotuj na wolnym ogniu przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka
Wino
7
Przenieść mieszaninę karczochów do naczynia do pieczenia 2-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
8
Roztopić masło w tej samej patelni używane do gotowania karczochy. W małej misce wymieszać roztopione masło z bułką tartą. Wymieszać z parmezanem i top karczochy z bułką tartą.