Karczoch & Szpinak Dip Restauracja Styl
Need a gluten free I primal hor d ' oeuvre? Karczoch & Szpinak Dip restauracja stylu może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odebrać ser mozzarella, parmezan, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 1228 powiedziałoby, że trafił w sedno. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 85%. Spróbuj Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip, oraz Hot Szpinak Karczoch Dip, Wybredny Styl Podniebienia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Czosnek umieścić w małym naczyniu do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku 20 do 30 minut, aż będzie miękki.
Zdjąć z ognia. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby dotknąć, wyciśnij zmiękczony czosnek ze skórek.
W naczyniu do pieczenia 8x8 cali, rozprzestrzeniać pieczony czosnek, szpinak, karczochy serca, sos do makaronu w stylu Alfredo, ser mozzarella, parmezan, i ser śmietankowy.
Piec w rozgrzanym piekarniku 30 minut, lub do rozpuszczenia serów i bąbelków.