Karaiby Grillowane Indyki Kabobs
Karaiby Grillowany Indyk Kabobs wymaga ok. 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 341 kalorii. Na 3,13 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka cebuli, papryka, kawałki ananasa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni środkowoamerykańskiej. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Kabobs Z Indyka Z Grilla, Karaiby Kurczak Kabobs, oraz Karaiby Grillowana polędwiczka wieprzowa z grillowaną salsą ananasową.
Instrukcje
Wrzucić indyka z przyprawą jerk w misce. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Naprzemiennie nawlecz indyka, cebulę, paprykę i ananasa na 4 (12-calowe) metalowe szaszłyki.
Połącz chutney i musztardę, dobrze mieszając.
Szczotka kabobs z mieszanką chutney.
Grill, kryty, 5 minut z każdej strony lub do indyka.