Karaiby Ciasteczka Krabowe Benedykt
Caribbean Crab Cakes Benedict może być tylko poranny posiłek, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.65 za porcję. Jedna porcja zawiera 790 kalorii, 25g białka, oraz 67 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz grudki krabmeat, popękany pieprz, sok z cytryny i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni środkowoamerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Placki Z Kraba Po Benedyktyńsku, Ciastka Krabowe Jajka Benedykt, oraz Ciastka krabowe Benedykt z awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Krakersy umieścić w blenderze lub robocie kuchennym; proces aż drobno zmielone.
Umieścić chleb w blenderze lub robocie kuchennym; proces aż drobno zmielone.
W dużej misce połącz mięso krabowe, majonez, okruchy krakersów, bułkę tartą, białko jaja i kolejne 4 składniki. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
Kształt mieszanki kraba na 6 (4-calowe) paszteciki. Gotuj ciasta krabowe, partiami, w gorącym oleju i roztopionego masła na dużej patelni na średnim ogniu 4 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Ułóż plastry awokado i jajka w koszulce na ciastach krabowych, a następnie polej sosem Karaibskim Hollandaise i pieprzem.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Rochioli Estate Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.