Karaibskie Kanapki Z Owocami Morza
Karaibskie kanapki z owocami morza mogą być tylko Ameryka Środkowa przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8. To danie główne ma 678 kalorii, 41g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 4,16 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz czosnek, sok z limonki, kolendra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Spróbuj Karaiby Sałatka Z Owocami Morza, Kanapki Z Sałatką Z Owoców Morza, oraz Kanapki Z Ogórkiem Z Owoców Morza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Awokado wrzucić z 2 łyżkami soku z limonki; odstawić.
Obrać krewetki i usunąć żyły, w razie potrzeby.
Podsmaż krewetki, przegrzebki, i czosnek w gorącym oleju w dużej patelni 5 minut lub aż krewetki kolei różowy; cool.
Wymieszać razem 1/2 szklanki soku z limonki, miód, i kolendry w dużej misce. Wrzucić razem z awokado, mieszanka owoców morza, czarna fasola, cebula, i kukurydza. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Umieść równomiernie na tortillach i zwiń.
Uwaga: użyliśmy tortille z żółtej kukurydzy, tortille z czerwonej mąki chile i tortille z mąki szpinakowej do tych kanapek.