Kapusta zwiędła z kminkiem tostowym
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Zwiędła kapusta z prażonym kminkiem może być świetnym przepisem na wypróbowanie. Ten przepis służy 6 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 55 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, nasion kminku, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest świetne. Spróbuj Kapusta & marchew Stir-fry z tosty kminek & Limonka, Pizze pita z ciecierzycy i czerwonej kapusty z kminkiem tostowym, oraz Kapusta Zwiędła dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodać kapustę i wodę; gotować 6 minut lub aż kapusta zwiędnie, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z solą i czarnym pieprzem.
Umieść nasiona kminku w małej patelni nonstick; gotować na średnim ogniu 1 minutę lub aż nasiona będą opiekane i pachnące, często potrząsając patelnią.
Dodać prażone nasiona kminku i ocet do kapusty; gotować 6 minut lub do miękkości, mieszając mieszaninę od czasu do czasu.