Kapusta Zasmażana
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Zasmażanej kapusty. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 100 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka boczku, kapusty, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest solidne. Podobne przepisy to Kapusta Thoran (Kapusta Zasmażana W Stylu Kerala), Czerwona kapusta smażona z ryżem i pszenica Bulgur {z jajkiem sadzonym}, oraz Kapusta Zasmażana.
Instrukcje
Boczek gotować na dużej patelni 10 minut lub do chrupkości.
Usuń boczek i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 1 łyżka kapieli na patelni. Pokruszony bekon.
Dodaj kapustę do gorących kapust na patelni; posypać solą i pieprzem. Kapustę podsmażyć na średnim ogniu 10 do 12 minut lub do miękkości.