Kapusta z kminkiem

Kapusta z kminkiem
Kapusta z kminkiem wymaga około 20 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i lacto ovo wegetariański przepis ma 106 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 88 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. 74 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Ten przepis z BBC Good Food wymaga kapusty savoy, oliwy z oliwek, cebuli i kminku. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 100%. Spróbuj Kapusta Z Kminkiem, Kapusta Włoska Z Kminkiem, oraz Duńska Kapusta Rumiana Z Kminkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kapustę gotować we wrzącej wodzie przez 3 minuty do miękkości, następnie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Rozgrzać olej na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W KostkęNieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
3
Dodaj cebulę i gotuj przez 2-3 min, aż zacznie zmiękać i zmieni kolor na złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Posypać kminkiem i gotować przez kolejne 2 min, aż będzie pachnący. Kapustę wymieszać i podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia95
Magazyn