Kapusta z kminkiem

Kapusta z kminkiem
Kapusta z kminkiem wymaga około 20 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i lacto ovo wegetariański przepis ma 106 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 88 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. 74 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Ten przepis z BBC Good Food wymaga kapusty savoy, oliwy z oliwek, cebuli i kminku. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 100%. Spróbuj Kapusta Z Kminkiem, Kapusta Włoska Z Kminkiem, oraz Duńska Kapusta Rumiana Z Kminkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kapustę gotować we wrzącej wodzie przez 3 minuty do miękkości, następnie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Rozgrzać olej na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj cebulę i gotuj przez 2-3 min, aż zacznie zmiękać i zmieni kolor na złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Posypać kminkiem i gotować przez kolejne 2 min, aż będzie pachnący. Kapustę wymieszać i podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia95
Magazyn