Kapusta z boczkiem i korzeniami

Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i pierwotne przepisy do twojego pudełka z przepisami, kapusta z boczkiem i korzeniami może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ta przystawka ma 207 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food ma 5 fanów. Mieszanka Gałki masła, wina, kilka gałązek tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Paczki Z Kapusty Z Wegetariańskim Boudin Noir, Korzeniami I Musztardą, Kotlety wieprzowe z duszonym boczkiem i kapustą jabłkową-inspirowane Beyond Bacon: Paleo S, które szanują cały Wieprz, oraz Korzenie Anna.
Instrukcje
Na dużej patelni roztopić masło.
Dodać boczek i skwierczeć przez 5 minut, aż złoty.
Dodać czosnek i tymianek na patelnię i mieszać przez 1 min. Zdjąć patelnię z ognia, usunąć mieszaninę boczku i rezerwy.
Dodaj pałeczki selera i marchewki do pustej teraz patelni z odrobiną masła o Smaku boczku. Delikatnie gotować przez 10 minut do miękkości, następnie dodać kapustę i gotować przez 5 minut, aż zacznie zmiękać.
Dodać boczek i czosnek z powrotem na patelnię, a następnie dodać białe wino. Pozostawić wino do odparowania na kilka minut, a następnie doprawić mieszaninę i podawać. Można to zrobić z przodu i pozostawić na patelni, a następnie podgrzać.