Kapusta z białą fasolą, rzepa i Pecorino

Kapusta z białą fasolą, rzepa i Pecorino może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Jeśli masz koszerną sól, rzepa, kapusta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Brukselka z białą fasolą i Pecorino, Brukselka Z Białą Fasolą I Pecorino, oraz Biała fasola i kapusta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodaj rzepa, tymianek, szalotka i 1/8 łyżeczki soli; smażyć 2 minuty. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; przykryć i gotować 6 minut lub aż rzepa są lekko miękkie, mieszając od czasu do czasu. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Dodać fasolę; gotować 2 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Dodaj pozostałe 1/4 łyżeczki soli, kapusty, 1/4 szklanki wody, octu i pieprzu; gotować 1 minutę lub aż kapusta lekko zwiędnie, mieszając od czasu do czasu. Wierzch równomiernie z serem.