Kapusta-Surówka jabłkowa z sosem makowym

Kapusta-Surówka jabłkowa z sosem makowym
Kapusta-sałatka z jabłek z sosem makowym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 151 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.41 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, mak, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Surówka Na Gorąco Z Sosem Makowym, Coleslaw z kremowym sosem Makowo-cytrynowym, oraz Surówka z jabłek i maku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej, nieaktywnej misce umieścić ocet, miód, musztardę, mak i sól, doprawić pieprzem i ubić do połączenia. Podczas ciągłego ubijania powoli dodawać olej, aż do całkowitego włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakowiecMakowiec
MusztardaMusztarda
OcetOcet
PieprzPieprz
MiódMiód
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Dodać cebulę, wymieszać i odstawić.Na surówkę: kapustę umyć i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
JarmużJarmuż
3
Wyciąć i wyrzucić twarde łodygi. Ułóż liście w stosy, pokrój w poprzek na 1/4-calowe wstążki i dodaj do miski z sosem. Rdzeń jabłka, pokroić je w 1-1 / 2-cala-długie zapałki, i dodać do miski. Rzucać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Niech coleslaw siedzieć przez co najmniej 15 minut w temperaturze pokojowej i do 1 dnia w lodówce do smaków do stopienia. Wrzucić ponownie przed podaniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia53
Magazyn