Kapusta-Surówka jabłkowa z sosem makowym
Kapusta-sałatka z jabłek z sosem makowym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 151 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.41 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, mak, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Surówka Na Gorąco Z Sosem Makowym, Coleslaw z kremowym sosem Makowo-cytrynowym, oraz Surówka z jabłek i maku dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej, nieaktywnej misce umieścić ocet, miód, musztardę, mak i sól, doprawić pieprzem i ubić do połączenia. Podczas ciągłego ubijania powoli dodawać olej, aż do całkowitego włączenia.
Dodać cebulę, wymieszać i odstawić.Na surówkę: kapustę umyć i osuszyć.
Wyciąć i wyrzucić twarde łodygi. Ułóż liście w stosy, pokrój w poprzek na 1/4-calowe wstążki i dodaj do miski z sosem. Rdzeń jabłka, pokroić je w 1-1 / 2-cala-długie zapałki, i dodać do miski. Rzucać, aby połączyć.
Niech coleslaw siedzieć przez co najmniej 15 minut w temperaturze pokojowej i do 1 dnia w lodówce do smaków do stopienia. Wrzucić ponownie przed podaniem.