Kapusta smażona czerwona i Biała
Podsmażona czerwona i biała kapusta może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 12 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 136 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz boczek, sól, kapustę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Kapusta Smażona, oraz Kapusta Smażona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połowę kapusty i rdzeń je. Pokroić w cienkie paski. W dwóch oddzielnych garnkach z wrzącą wodą blanszować każdy rodzaj kapusty przez 5 sekund i natychmiast odcedzić.
Na dużej patelni, render boczek aż złoty kolor.
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach i rezerwy.
Dodać kapustę na patelni i gotować, podrzucając na umiarkowanym ogniu, aby pokryć go wytopionym tłuszczem.
Dodać kminek. Składamy śmietanę i doprawiamy do smaku. Wrzucić i gotować, aż kapusta będzie miękka. Złożyć kawałki boczku i podawać.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;