Kapusta smażona czerwona i Biała

Kapusta smażona czerwona i Biała
Podsmażona czerwona i biała kapusta może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 12 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 136 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz boczek, sól, kapustę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Kapusta Smażona, oraz Kapusta Smażona dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połowę kapusty i rdzeń je. Pokroić w cienkie paski. W dwóch oddzielnych garnkach z wrzącą wodą blanszować każdy rodzaj kapusty przez 5 sekund i natychmiast odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
WodaWoda
2
Na dużej patelni, render boczek aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Dodać kapustę na patelni i gotować, podrzucając na umiarkowanym ogniu, aby pokryć go wytopionym tłuszczem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać kminek. Składamy śmietanę i doprawiamy do smaku. Wrzucić i gotować, aż kapusta będzie miękka. Złożyć kawałki boczku i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KapustaKapusta
6
artykuł var
7
Typ_27_data = {};
8
artykuł
9
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn