Kapusta pomarańczowo-Rzodkiewkowa Slaw
Kapusta pomarańczowo-Rzodkiewkowa Slaw jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 62 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet ryżowy, olej sezamowy, kapustę napa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kapusta I Rzodkiewka Slaw, Kapusta i rzodkiewka z sosem orzechowym, oraz Grillowane Tacos rybne z rzodkiewką - kapusta Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w dużej misce.
Ocet i pozostałe 3 składniki połączyć w małej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Wlać mieszaninę octu na mieszaninę kapusty; wrzucić delikatnie do herbu.