Kapusta, Polska kiełbasa i pierogi
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Kapusta, Polska kiełbasa i pierogi mogą być doskonałym przepisem do spróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 466 kalorii, 17g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ocet balsamiczny, kapusta włoska, kiełbasa kiełbasa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kapusta, Polska Kiełbasa I Pierogi, Kapusta Z Polską Kiełbasą, oraz Polska Kiełbasa z kapustą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kapustę, masło i grzyby w dużym garnku lub piekarniku holenderskim z pokrywką. Doprawić doprawioną solą i wlać piwo. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, przykryć i gotować. Podczas gdy kapusta jest gotowanie, połączyć kielbasa, czosnek, cebula, sos Worcestershire, i ocet balsamiczny na patelni. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu, i gotować, aż cebula stały się przezroczyste, o 5 protokół. Wymieszać mieszaninę kiełbasy do mieszaniny kapusty, odzyskać, i nadal gotować, aż kapusta jest miękka, o 15 do 20 minut więcej.
Około 15 minut przed gotową kapustą, napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadzaj do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj pierogi i wróć do wrzenia. Gotować, aż pierogi wypłyną na górę, 5 do 10 minut; odcedzić.
Rozgrzać olej roślinny na czystej patelni na średnim ogniu.
Dodać odsączone pierogi, i gotować, aż złoty kolor z obu stron, o 5 protokół. Delikatnie wymieszać rumiane pierogi i pokrojone w kostkę pomidory do mieszanki kapusty i gotować 5 do 10 minut, aby podgrzać.