Kapusta, Polska kiełbasa i pierogi

Kapusta, Polska kiełbasa i pierogi
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Kapusta, Polska kiełbasa i pierogi mogą być doskonałym przepisem do spróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 466 kalorii, 17g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ocet balsamiczny, kapusta włoska, kiełbasa kiełbasa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kapusta, Polska Kiełbasa I Pierogi, Kapusta Z Polską Kiełbasą, oraz Polska Kiełbasa z kapustą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść kapustę, masło i grzyby w dużym garnku lub piekarniku holenderskim z pokrywką. Doprawić doprawioną solą i wlać piwo. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, przykryć i gotować. Podczas gdy kapusta jest gotowanie, połączyć kielbasa, czosnek, cebula, sos Worcestershire, i ocet balsamiczny na patelni. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu, i gotować, aż cebula stały się przezroczyste, o 5 protokół. Wymieszać mieszaninę kiełbasy do mieszaniny kapusty, odzyskać, i nadal gotować, aż kapusta jest miękka, o 15 do 20 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
KielbasaKielbasa
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Około 15 minut przed gotową kapustą, napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadzaj do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj pierogi i wróć do wrzenia. Gotować, aż pierogi wypłyną na górę, 5 do 10 minut; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Rozgrzać olej roślinny na czystej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać odsączone pierogi, i gotować, aż złoty kolor z obu stron, o 5 protokół. Delikatnie wymieszać rumiane pierogi i pokrojone w kostkę pomidory do mieszanki kapusty i gotować 5 do 10 minut, aby podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn