Kapusta Po Chińsku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kapusty po chińsku. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 80 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, seler, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Kapusta Pappu-South Indian Style Cabbage Dal-kapusta s, Kapusta Thoran (Kapusta Zasmażana W Stylu Kerala), oraz Zupa Z Kapusty Pekińskiej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na małej patelni, podsmażyć kapustę, seler i cebulę na oleju przez 4-5 minut lub do chrupkiego-miękka.
Posypać solą, pieprzem i sosem sojowym.