Kapusta orzechowo-jabłkowa z rodzynkami

Kapusta orzechowo-jabłkowa z rodzynkami
Kapusta orzechowo-jabłkowa z rodzynkami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka brązowego cukru, pieprzu, złotych rodzynek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Z Kapusty Fioletowej Z Rodzynkami, Pikantna sałatka z grilla z rodzynkami i orzechami włoskimi, oraz Marchew I Jabłko Slaw Z Rodzynkami Przepis.

Instrukcje

1
Połącz 5 pierwszych składników, mieszając trzepaczką, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Połącz jabłko, rodzynki i surówkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
3
Mżawka z vinaigrette; wrzucić dobrze połączyć. Schłodzić do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn