Kapusta na ciepło z zieloną fasolką

Kapusta na ciepło z zieloną fasolką
Ciepłą kapustą i zieloną fasolką jest bezglutenowe, całe 30 i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 632 kalorie, 7G białka, oraz 60 g tłuszczu każdy. Na $3.49 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, pomidory, nasiona kardamonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z ciepłym bekonem Vinaigrette, Ciepła sałatka ziemniaczana Dijon z zieloną fasolką, oraz Fasola szparagowa i kapusta 'Scandia'.

Instrukcje

1
W średnim rondlu, na małym ogniu, roztopić masło; dodać cebulę, czosnek, imbir, kozieradka, kminek, kardamon, oregano, kurkuma, bazylia, i gotować 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
KurkumaKurkuma
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Wyjąć z ognia i odstawić 10 minut; odcedzić przez sito o drobnej siatce do miski odpornej na ciepło (może być przechowywany w szczelnie przykrytym pojemniku w lodówce przez 3 tygodnie).aby kapusta i fasola szparagowa rozgrzać patelnię lub patelnię na średnim ogniu; stopić 1/2 szklanki przyprawionego masła i dodać kapustę i pokrojoną cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Saute aż kapusta zwiędnie, o 5 protokół; dodać świeże pomidory, pomidory w puszkach, czosnek, nasiona gorczycy, Nasiona Nigelli, kurkuma, berbere, kardamon, i imbir.Gotować na małym ogniu, aż będzie miękki i pachnący, od czasu do czasu mieszając, około 30 minut.W międzyczasie przygotuj i łaźnię z lodem; przynieś 6 szklanek wody do wrzenia w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana Zielona PaprykaPosiekana Zielona Papryka
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
KurkumaKurkuma
BerbereBerbere
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodaj fasolkę szparagową do wrzącej wody, zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj, aż będzie jasny i delikatny, 3 do 5 minut; natychmiast spuścić i zanurzyć fasolę w łaźni wodnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Fasolę odcedzić i złożyć do mieszaniny pomidorów i kapusty; dusić 10 protokół.Posmakuj i dostosuj do soli.; podawać z chlebem injera lub ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn