Kapusta musztardowa faszerowana słodko-kwaśna

Kapusta musztardowa faszerowana słodko-kwaśna
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj słodko-kwaśną kapustę nadziewaną musztardą. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 458 kalorii, 23G białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz zmielony chuck, sok z cytryny, wiśnie i kilka innych składników pod ręką, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 75 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gołąbki Słodko-Kwaśne, Gołąbki z kapusty w sosie słodko-kwaśnym, oraz Gołąbki słodko-kwaśne ("golumbke") dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować cebulę w oleju w 12-calowej głębokiej patelni ciężkiej na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj pomidory z sokiem, sokiem z cytryny, brązowym cukrem, wiśniami, solą i pieprzem i gotuj na wolnym ogniu, odsłonięte, rozbijając pomidory na mniejsze kawałki drewnianą łyżką i mieszając od czasu do czasu, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W SokuPomidory W Soku
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CzereśnieCzereśnie
PomidorPomidor
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
1
Całe główki kapusty, po jednym na raz, zanurzyć w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą i gotować, aż liście będą miękkie, ale nadal będą miały swój kształt, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Kapustę przełożyć dużą łyżką szczelinową do dużej miski z lodem i zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie, a następnie osuszyć w durszlaku. Oddzielić liście, a następnie odciąć i zarezerwować twarde końce łodygi. Odrzuć rdzeń. Pat pozostawia do wyschnięcia ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
WodaWoda
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
DurszlakDurszlak
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Wymieszaj wołowinę, ryż, wodę, cebulę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
CebulaCebula
WodaWoda
WołowinaWołowina
RyżRyż
SólSól
4
Rozłóż 1 duży liść kapusty na powierzchni roboczej i umieść 2 łyżki nadzienia w środku. Złóż obie strony liścia w kierunku środka (nad wypełnieniem), a następnie złóż trzon nad wypełnieniem i zwinąć szczelnie do cylindra. Pozostałe liście kapusty nadziewamy w ten sam sposób, używając mniej nadzienia dla mniejszych liści. Posiekaj niewykorzystane liście i zarezerwowane końce łodygi i wymieszaj z sosem gotującym na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
SOSSOS
RolkaRolka
5
Ułóż gołąbki z kapusty, zszywaj boki w dół, w 1 warstwie nad sosem i gotuj na wolnym ogniu, przykryte, 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
RolkaRolka
SOSSOS
1
* Gołąbki można gotować 2 dni wcześniej i schłodzić, odsłonić, a następnie schłodzić, przykryć. Podgrzać przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
RolkaRolka
TrudnośćEkspert
Gotowe W75 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn