Kapusta kiszona a la Francja wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 16G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.39 za porcję. Jeśli masz bulion wołowy, kminek, papryka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 64%. Podobne przepisy to Pissaladiere-kawałek Francji, Przystawka Do Sera Brie (Francja), oraz Podwójne Czekoladowe Ciasteczka Sobolowe (Francja).
Instrukcje
1
Rozgrzać margarynę na patelni na średnim ogniu, i podsmażyć cebulę, czerwona papryka, i czosnek do miękkości. Doprawić papryką, kminkiem i majerankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Czerwona
Nasiona Kminku
Margaryna
Majeranek
Papryka
Czosnek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Umieścić paski wieprzowe na patelni, i gotować 5 protokół, aż lekko rumiane. Wymieszać z wodą i pastą pomidorową i posypać bulionem. Kontynuuj gotowanie 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Pomidorowa
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Woda
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Wymieszać kiszoną kapustę na patelni, i kontynuować gotowanie 10 minut, aż wieprzowina jest gotowy i kapusta ogrzewa się przez.