Przepis Indyjska kapusta i marchew może zaspokoić swoje indyjskie pragnienie w okolicy 17 minut. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 65 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jeśli masz kapustę, marchewkę, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kapusta Pappu-South Indian Style Cabbage Dal-kapusta s, Kalafior indyjski "Sabji" z groszkiem i marchewką, oraz Indyjska wołowina keema z marchewką i ziemniakami.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Indian można łączyć z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Getrank Gruner Veltliner (1 litr) z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.