Kapusta i ryż

Kapusta i ryż
Kapusta i ryż wymaga ok. 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 56 centów za porcję. Mieszanka kapusty, oliwy z oliwek, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 52 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 97% to danie jest super. Spróbuj Kapusta Z Ryżem, Kapusta Smażony Ryż, oraz Gołąbki Ryżowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu połącz ryż z wodą. Doprowadzić do wrzenia. Przykryj i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować na wolnym ogniu przez 15 do 20 minut, aż woda zostanie wchłonięta i ryż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
W międzyczasie rozgrzej oliwę w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać cebulę i czosnek; gotować i mieszać aż pachnące, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
4
Dodaj kapustę i gotuj przez około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta się ugotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
5
Wymieszać z pomidorami, papryką i gotowanym ryżem. Dusić przez 10 do 15 minut, aby wymieszać smaki razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banan Pieprz PierścienieBanan Pieprz Pierścienie
Ryż GotowanyRyż Gotowany
PomidorPomidor
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia58
Magazyn