Kapusta i ryż
Kapusta i ryż wymaga ok. 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 56 centów za porcję. Mieszanka kapusty, oliwy z oliwek, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 52 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 97% to danie jest super. Spróbuj Kapusta Z Ryżem, Kapusta Smażony Ryż, oraz Gołąbki Ryżowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu połącz ryż z wodą. Doprowadzić do wrzenia. Przykryj i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować na wolnym ogniu przez 15 do 20 minut, aż woda zostanie wchłonięta i ryż będzie miękki.
W międzyczasie rozgrzej oliwę w dużym garnku.
Dodać cebulę i czosnek; gotować i mieszać aż pachnące, o 3 protokół.
Dodaj kapustę i gotuj przez około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta się ugotuje.
Wymieszać z pomidorami, papryką i gotowanym ryżem. Dusić przez 10 do 15 minut, aby wymieszać smaki razem.