Kapusta i marchew Herbed Slaw może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 140 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę, kapustę, rzodkiewki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marchew Kapusta Slaw, Kapusta czerwona i marchew Slaw, oraz Kapusta I Marchew Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Za pomocą robota kuchennego wyposażonego w tarkę, drobno rozdrobnić kapustę, marchew i rzodkiewki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzodkiewka
Kapusta
Marchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
2
Umieść w dużej, niereaktywnej misce i wrzuć do równomiernego wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieść pozostałe składniki z wyjątkiem oleju w robocie kuchennym, teraz wyposażonym w mocowanie ostrza. Przetwarzaj do gładkości, a następnie z uruchomionym procesorem, powoli mżej w oleju i przetwarzaj do włączenia.Wrzucić dressing z warzywami, przykryć, i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut na smaki do stopienia. Wymieszać tuż przed podaniem.