Kapusta-i-Jicama Slaw

Kapusta-i-Jicama Slaw
Kapusta-i-Jicama Slaw wymaga o 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 94 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz ocet, wyciętą jicamę julienne, mandarynki w syropie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Spróbuj Marchew, Jicama i czerwona kapusta Slaw, Jicama Slaw, oraz Jicama Slaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Połączyć ocet, sól, pieprz, i jogurt w małej misce; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Wlać mieszaninę jogurtu na mieszaninę kapusty; wrzucić delikatnie do herbu. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn